Taaperomuskari Jätkäsaaressa 20.9.-29.11.2017

Rokkaava musiikkileikkikoulu New Yorkin tyyliin saapuu Jätkäsaareen

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua taaperosi (1-3v) kanssa ensimmäisenä uuden musiikkileikkikoulun testiryhmään! Saat 10 tunnin muskaripaketin puoleen hintaan 

KESKIVIIKKOISIN 20.9. – 29.11.2017 (18.10. EI TUNTIA – syysloma) 

KLO 16.15-17.00 TAAPEROMUSKARI (1-vuotiaille)

KLO 17.15-18.00 TAAPEROMUSKARI (2-3-vuotiaille)

Kajuutassa, Selkämerenkatu 10, Helsinki

HINTA: 100€ (10 X 10€, norm. 20€/kerta)

ILMOITTAUTUMINEN 13.9. MENNESSÄ: paulaanttila1111@gmail.com

Lapsesi varhaiskasvatus ja musiikin harrastaminen voivat olla nyt entistä hauskempaa! Showmuskarissa kaksi tuntiohjaajaa muodostavat yhdessä pienen bändin, jolloin osallistujat saavat joka viikko interaktiivisen konserttielämyksen. Musiikki koostuu tuntia varten sävelletystä pop- ja rock-musiikista, tunnetuista pop-kappaleista sekä lastenlauluklassikoista, joista sekä lapset että aikuiset nauttivat. Lapsi tutustutetaan erilaisiin musiikkityyleihin, hän saa soittaa instrumentteja sekä laulaa, tanssia ja esiintyä.

Show-muskari on muutakin kuin musiikkia – tunnilla opetellaan värejä ja numeroita ja matkitaan eläimiä ja eläinääniä – kaikki tämä tapahtuu musiikin ja leikin siivittämänä! Ennen kaikkea show-muskari perustuu leikkiin ja hauskanpitoon – ja lapsi oppiikin parhaiten leikin kautta. Musiikkituntien ansiosta musiikista nauttiminen tulee lapselle luonnolliseksi osaksi arkipäivää, puhumattakaan rytmitajun ja sävelkorvan kehittymisestä.

Musiikkileikkikoulun kehittäjä ja ohjaaja Paula Anttila on hiljattain Suomeen takaisin muuttanut laulaja/muusikko sekä 1-vuotiaan pojan äiti. Paulalla on esiintyvän muusikon ja laulunkirjoittajan kokemusta New Yorkista 16 vuoden ajalta sekä viiden vuoden työkokemus Manhattanin huippusuositussa musiikkileikkikoulussa. Nyt hän on luonut oman suomalaisen version musiikkitunnista.

Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus osallistua show-muskarin testiryhmään, joka on Suomen ensimmäinen!  Saat 10 musiikkitunnin paketin puoleen hintaan ja pääset kehittämään aivan uutta konseptia yhdessä Paula Anttilan kanssa. Joka tunnin lopussa jaetaan lyhyt kyselylomake, jossa pyydetään rehellistä ja rakentavaa palautetta musiikkitunnin kulusta ja sen eri elementeistä. Lisäksi tuntia tullaan valokuvaamaan ja videoimaan kurssin loppupuolella. Kurssiin osallistumalla annat lupasi käyttää tätä kuvamateriaalia markkinoinnissamme, joka tapahtuu pääosin nettisivustollamme.